Werving & Selectie
verbinden leidt tot succes
 

Kandidaten

Bij de start van een nieuwe zoektocht vertrekken we meestal vanuit onze eigen database en/of netwerk. Aan de hand van concrete selectiecriteria kom je als kandidaat op onze interne searchlijst. We bellen of mailen je indien we vermoeden dat deze vacature op het juiste moment van je carrière komt. 

In een tweede fase van een nieuwe zoektocht gaan we ook adverteren via onze eigen website,  via job boards en sociale media. Dan kun je als kandidaat reageren.

Een volgende stap is een gesprek bij ons op kantoor. In een persoonlijk gesprek informeren wij je in detail over de vacature: de functie, de organisatie en haar cultuur. Hierdoor kan je je een goed beeld vormen van de vacature. In het gesprek zullen wij jouw ervaring, competenties en ambities met je doornemen en samen onderzoeken of de bewuste functie ook echt bij je past. 

Na het interview worden een beperkt aantal geschikte kandidaten voorgesteld aan onze opdrachtgever. Bij onze opdrachtgever vinden dan 1 of meerdere gespreksronden plaats. Eventueel wordt de procedure afgesloten met een assessment.

Je gegevens worden altijd uitsluitend in overleg met jou en na uitdrukkelijke toestemming aan onze opdrachtgever voorgelegd.

Wij helpen je nadenken over jouw toekomstige carrièrestap, helpen je deze te vinden en blijven je verder begeleiden, ook na de plaatsing.

Wij nodigen je graag uit voor een reactie/inschrijving bij Dabreco. Als jouw profiel aansluit bij ons werkterrein, dan nemen wij je graag op in onze database en krijg je bericht als wij een passende vacature voor jou vinden. Voor alle vacatures: KLIK HIER!

 

 

 

 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn